càncer: la ignorància, justifica … el saber, condemna.

Les Farmacèutiques!!

no anava tan mal encaminada…

 

Sabies que l’any 1931 un científic va rebre el premi Nobel…

…per descobrir la CAUSA PRIMÀRIA del càncer?

Otto Heinrich Warburg (1883-1970).

Premi Nobel 1931 per la seva tesi

“La causa primària i la prevenció del càncer”

Segons aquest científic, el càncer és la conseqüència d’una alimentació antifisiològica i un estil de vida antifisiològic ….

Per què? … Perquè una alimentació antifisiològica (dieta basada en aliments acidificants i sedentarisme), crea en el nostre organisme un entorn d’ACIDESA.

L’acidesa, al seu torn EXPULSA l’OXIGEN de les cèl · lules …

El afira:

“La falta d’oxigen i l’acidosi són les dues cares d’una mateixa moneda: quan vostè en té un, vostè té l’altre.”

“Les substàncies àcides rebutgen l’oxigen, en canvi, les substàncies alcalines atrauen l’oxigen “. O sigui que un entorn àcid, .. si o si ..és un entorn sense oxigen, i ell afirmava que: “Privar a una cèl · lula de 35% del seu oxigen durant 48 hores podia convertir-les en canceroses. ”

Segons Warburg:

“Totes les cèl·lules normals tenen un requisit absolut per l’oxigen, però les cèl·lules canceroses poden viure sense oxigen, una regla sense excepció. ”

i també:

“Els teixits cancerosos són teixits àcids, mentre que els sans són teixits alcalins. ”

En la seva obra “El metabolisme dels tumors” Warburg va demostrar que totes les formes de càncer es caracteritzen per dues condicions bàsiques: la acidosi i la hipòxia (falta d’oxígen).

També va descobrir que les cèl·lules canceroses són anaeròbies (no respiren oxigen) i NO PODEN sobreviure en presència d’alts nivells d’oxigen; En canvi, sobreviuen gràcies a la GLUCOSA sempre i quan l’entorn estigui lliure d’oxigen …

Per tant, el càncer no seria gens més que un mecanisme de defensa que tenen certes cèl·lules de l’organisme per continuar

amb vida en un entorn àcid i sense oxigen …

Resumint:

-Les cèl·lules sanes viuen en un entorn alcalí, i oxigenat, la qual cosa permet el seu normal funcionament.

-Les cèl·lules canceroses viuen en un ambient extremadament àcid i sense oxigen.

ABANS DE SEGUIR:

Un cop finalitzat el procés de la digestió, els aliments d’acord a la qualitat de proteïnes, hidrats de carboni, greixos, minerals i vitamines que atorguen, generaren una condició d’acidesa o alcalinitat a l’organisme. El resultat acidificant o alcalinitzant es mesura a través deuna escala anomenada PH, els valors es troben en un rang de 0 a 14, sent el PH 7 un PH neutre. És important saber com afecten la salut els aliments àcids i alcalins, ja que perquè les cèl·lules funcionin en forma correcta i adequada el seu PH ha de ser lleugerament alcalí.

En una persona sana el PH de la sang es troba entre 7,40 i 7,45. S’ha Tenir en compte que si el ph sanguini, caigués per sota de 7, entraríem en un estat de coma pròxim a la mort.

Analitzant l’alimentació mitjana:

Aliments que acidifiquen l’organisme:

# Sucre refinada i tots els seus productes (el pitjor de tots: no té ni proteïnes ni greixos ni minerals ni vitamines, només hidrats de carboni refinats que estressen al pàncrees. El seu PH és de 2,1, o sigui altament acidificant)

# Carns (totes)

-Llet de vaca i tots els seus derivats

# Sal refinada

# Farina refinada i tots els seus derivats (pastes, galetes, etc.)

# Productes de fleca (la majoria contenen greixos saturats, margarina, sal, sucre i conservants)

# Margarines

# Gasoses

# Cafeïna

# Alcohol

# Tabac

# Medicines

# Qualsevol aliment cuinat (La cocció elimina l’oxigen i el transforma ENAC) fins i tot les verdures cuinades.

# Tot el que contingui conservants, colorants, aromatitzants, estabilitzants, etc.

En fi: tots els aliments envasats.

Constantment la sang es troba autoregulant-se per no caure en acidesa metabòlica, d’aquesta manera garanteix el bon funcionament cel·lular, optimitzant el metabolisme. El organismo tindria que obtenir dels aliments les bases (Minerals) per neutralitzar l’acidesa de la sang de la metabolització, però tots els aliments ja citats, n’aporten molt poc, i en contrapartida desmineralitzen l’organisme (Sobretot els refinats)

Cal tenir en compte que en l’estil de vida modern,

aquests aliments es consumeixen 5 vegades per dia els 365 dies de l’any!. Curiosament tots aquests aliments nomenats, són antifisiològics !!…  el nostre organisme no està dissenyat per digerir tota aquesta porqueria!

Aliments alcalinitzants:

# Totes les verdures Crues (algunes són àcides però dins de l’organisme tenen reacció alcalinitzant, altres són lleument acidificants però si que aporten les bases necessàries per al seu correcte equilibri) i crues aporten oxigen, cuites no.

# Fruites, igual que les verdures, però per exemple la llimona té un PH aproximat de 2.2, però dins de l’organisme té un efecte altament alcalinitzant (potser el més poderós de tots). Les fruites aporten saludables quantitats d’oxigen.

# Llavors: a part de tots els seus beneficis, són altament alcalinitzants com per exemple les ametlles.

# Cereals integrals: L’únic cereal integral alcalinitzant és el Mill, tots els altres són lleugerament acidificants però molt saludables! .. Tots han de consumir-se cuits.

# La mel és altament alcalinitzant

# La clorofil·la de les plantes (de qualsevol planta) és altament alcalinitzant (sobretot l’àloe vera(si s’arriba a prendre recomano que amb mel, el seu savor és molt potent i aquesta el suavitza))

# L’aigua és importantíssima per l’aportació d’oxigen

“La deshidratació crònica és l’estressant principal del cos

i l’arrel de la major part de les malalties degeneratives ” afirma el Dr Feydoon Batmanghelidj

# L’exercici oxigena tot el teu organisme, el sedentarisme el desgasta

El Doctor George w. Crile, de Cleverand, un dels cirurgians més importants del món qui declara obertament:

va dir:

“Totes les morts mal anomenades naturals no són més que el punt terminal d’una saturació d’àcids en l’organisme” Contrari a l’anterior és totalment impossible que un càncer proliferi en una persona que alliberi el seu cos de l’acidesa, nodrint-se amb aliments que produeixin reaccions metabòliques alcalines i augmentant el consum de l’aigua pura, i que, al seu torn, eviti els aliments que originen aquesta acidesa, i es tingui cura dels elements tòxics. En general el càncer no es contagia ni s’hereta … el que s’hereta són els costums alimentàries, ambientals i de vida que el produeixen. “

Mencken va escriure:

“La lluita de la vida és en contra de la retenció d’àcid”.

“L’envelliment, la falta d’energia, el mal geni i els mals de cap, malalties del cor, al·lèrgies, èczemes, urticària, asma, càlculs i arteriosclerosi no són més que l’acumulació d’àcids.”

El Dr Theodore A. Baroody diu en el seu llibre

“Alkalize or Die” (alcalinitzar o Morir):

va dir:

“En realitat no importa la infinitat de noms de malalties. El que sí importa és que totes provenen de la mateixa causa bàsica … moltes deixalles àcides en el cos! “.

El Dr Robert O Young va dir:

“L’excés d’acidificació en l’organisme és la causa de totes les malalties degeneratives. Quan es trenca l’equilibri i l’organisme comença a produir i emmagatzemar més acidesa i residus tòxics dels que pot eliminar, llavors es manifesten diverses malalties.

I la quimioteràpia?

No entraré en detalls, només em limitaré a assenyalar que és obvi: La quimioteràpia acidifica l’organisme a tal extrem, que aquest ha de recórrer a les reserves alcalines de manera immediata per neutralitzar tanta acidesa, sacrificant bases minerals (Calci, Magnesi, Potassi) dipositades en ossos, dents, articulacions, ungles i cabells. És per aquest motiu que s’observa tal degradació en les persones que reben aquest tractament, i entre tantes altres coses, se’ls cau a gran velocitat el cabell. Per l’organisme no significa res quedar-se sense cabell, però un PH àcid significaria la mort.

Ens cal dir que això no es dóna a conèixer perquè la indústria del càncer i la quimioteràpia són un dels negocis més multimilionaris que existeixen avui en dia?

Ens cal dir que la indústria farmacèutica i la indústria alimentària són una sola entitat?

T’adones del que significa això?

Quants de nosaltres hem escoltat la notícia d’algú que té càncer i sempre algú diu: “i si … li pot tocar a qualsevol …”

A qualsevol?

La ignorància, justifica … el saber, condemna.

Que l’aliment sigui la teva medicina, que la teva medicina sigui l’aliment. Hipòcrates.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s